Beste kwaliteit wasparfum
Gratis verzenden v.a. €40,-
Met welkomstkorting
0
0

Actie verpakking WKZ voor 1x500 ml

Actie verpakking WKZ voor 1x500 ml
Productomschrijving
  Met deze actie willen we graag het Wilhelmina KinderZiekenhuis (WKZ) steunen.  Per verkochte cadeauverpakking doneren we € 0,50 aan dit initiatief (voor de duidelijkheid, hier verdienen wij geen cent op)   Er zijn twee varianten: >> De langwerpige doos is geschikt voor een 1x500 ml fles. >> Het platte doosje is geschikt voo...

 

Met deze actie willen we graag het Wilhelmina KinderZiekenhuis (WKZ) steunen. 

Per verkochte cadeauverpakking doneren we € 0,50 aan dit initiatief (voor de duidelijkheid, hier verdienen wij geen cent op)

 

Er zijn twee varianten:

>> De langwerpige doos is geschikt voor een 1x500 ml fles.

>> Het platte doosje is geschikt voor 4x100 ml flesjes naar keuze

 

Waarom starten we deze actie?

Goede doel WKZ

 

Hi!
Dit is Marith. Ze is ons lieve nichtje die sinds haar geboorte, nu bijna 3 jaar geleden, al kind aan huis is in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis in Utrecht.
Marith is geboren met 1 nier en op deze nier zat ook nog eens een tumor die vrijwel meteen na haar geboorte werd verwijderd. Alles leek verder prima in orde, op natuurlijk de dialyse na. Want dialyseren moest ze blijven doen, totdat ze oud genoeg was voor een transplantatie.


Maar tijdens verschillende operaties moest Marith telkens onder narcose en was ze voortdurend ziek. Te ziek om wakker te maken uit de narcose dus werd ze lange tijd in slaap gehouden. Hierdoor ging haar slikfunctie ook achteruit en moest ze sondevoeding. Wat een domper. Stel je voor: een klein kindje met continu zo'n irritante slang in je neus! Dat is natuurlijk niks. Maar tegenwoordig zijn er opties genoeg, dus kon er een buiksonde worden geplaatst. Maar helaas blijkt dit enorm infectie gevoelig bij Marith.


Groot was de verwachting toen vorig jaar mijn schoonzusje en de moeder van Marith een match bleek te zijn voor een donornier. Marith was inmiddels sterk genoeg om de operatie aan te gaan en vol verwachting gingen ze de operaties in. De operatie was een succes.....


De nier doet het prima, maar Marith krijgt helaas voortdurend te maken met tegenslagen. Virussen die de kop opsteken, ontstekingen enz. enz.
Marith is dus nog steeds kind aan huis in het Wilhemina Kinder Ziekenhuis in Utrecht waar zij ontzettend goed word opgevangen en waar alles gedaan wordt om het ook de ouders, broer en zus van Marith telkens weer zo aangenaam mogelijk te maken.


Deze afdelingen moeten daarom eens extra in het zonnetje worden gezet!
Wij kregen eens een mail binnen van verplegend personeel van het WKZ dat er een patientje lag dat zo lekker rook en dat ze via de moeder had vernomen dat ze de kleertjes met Wasparfum waste. Dus toen deze verpleegster mij mailde, en uiteraard geen naam noemde, wist ik precies om wie het ging haha!

Wat hebben wij dus bedacht? Dat zal ik je vertellen! Onze jongste zoon, 11 jaar, is super creatief.

 

 


Op een gegeven moment had ik een idee in mijn hoofd, om een oud straatbeeld in Oud Urk te laten natekenen met ons winkelpand op de achtergrond. Vrouwtjes die in klederdracht de was in de lijnen staken, maar dan vertaald naar nu! Dus die Urker vrouwtjes moesten wel een beetje hip zijn!

Ik noemde dat zo op, en vroeg aan Jelle, de jongste: kun jij dit proberen te tekenen?
30 min. later was de tekening klaar en was hij precies zoals ik het in mijn hoofd had!
De tekening voor HET leukste KADODOOSJE was klaar!
En hoe leuk zijn ze geworden?

 

De doosjes zijn natuurlijk een extraatje bij de bestelling en zijn beschikbaar in 2 maten.
doosje 1 is bedoeld voor een 500 ml fles wasparfum
doosje 2 is bedoeld voor 4x100 ml wasparfum

 

Dus ben je op zoek naar een leuk kadootje en wat ook nog mooi verpakt is?
Bestel dan deze kadodoosjes voor slechts €1,- extra.


Van elk verkocht doosje gaat €0,50 cent naar het WKZ. (even voor alle duidelijkheid: hier verdienen wij dus geen cent op)

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Goede doel verpakking WKZ, 1x500ml
Goede doel verpakking WKZ, 1x500ml

Steun het goede doel. Je doneert ...

Steun het goede doel. J...

Niet op voorraad
€1,00
Bekijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »