Geurstokjes Wine Charm van Le Essenza di Elda

Breng de romantische geuren van Italië je woonkamer binnen. Laat je woning heerlijk parfumeren met de geurstokjes van Le Essenza di Elda. Rechtstreeks uit Italië. Geur: Wine Charm
€24,95 €14,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2-3 dagen

 

Geurstokjes van Le Essenza di Elda uit Italië

Creeer een luxe en romantische sfeer in huis met de nieuwe, luxueuze geurstokjes van Le Essenze di Elda.

 


Geuromschrijving kamerparfum Wine Charm


Topnoten: Mandarijn, Braam, Zwarte bes
Hartnoten: Druif, aardbij, lavendel, vioolblaadjes
Basisnoten: Bacche di Vaniglia, vanillestokjes, cederhout virginia

Fruitige geur, gourmand

 

Deze geur neemt je mee naar de schitterende wijngebieden in het mooie Trentino. Denk aan de beroemde wijnhuizen zoals bijv. Tramin of Terlan! De mooie dieprode kleur van de Lagrein komt terug in deze warme geur.

 


Unieke samenstelling van de oliën

De samenstelling bevat - in tegenstelling tot de meeste merken - een grotere dosis parfum en minder alcohol. Daardoor gaan de geurstokjes veel langer mee.

 


Hoe lang doe ik met één flacon

Wilt u een subtiele geur in uw vertrek? Draai de 8 bijgesloten stokjes dan hooguit eens per 10-14 dagen om. Zo wordt er minimaal 3 tot 4 maanden een heerlijke geur verspreid.

Wilt u een sterkere geur?
Draai dan de stokjes elke week om. Zo gaat de flacon ongeveer 2 maanden mee.

 

 


Hoe te gebruiken

Verwijder de dop van de glazen fles. Dompel de stokjes in de geurstof en wacht enkele minuten totdat ze de geur hebben opgenomen en draai vervolgens ondersteboven.

Herhaal dit van tijd tot tijd voor een intensere geur. Het is raadzaam om elke keer dat u deze handeling uitvoert, uw handen grondig te wassen. Als de geurstof per ongeluk wordt gemorst, raden we aan het oppervlak zo snel mogelijk te drogen en onmiddellijk met veel water af te spoelen.


Sommige kwetsbare en/of poreuze oppervlakken, zoals hout of marmer, kunnen blijvend gevlekt blijven.
We raden aan om de geurstof op een stabiele ondergrond te plaatsen, bij voorkeur niet in direct contact met kwetsbare oppervlakken, waarbij blootstelling van het product aan de zon of in de buurt van warmtebronnen wordt vermeden.

 

 


Inhoud

De inhoud van de flacon is 200 ml. Verder worden 8 stokjes meegeleverd.

 


Waar moet u op letten

Let op:
- Tijdens het omdraaien van de stokjes kan de olie druppen. Dit kan vlekken veroorzaken op bepaalde ondergronden
- De geurstokjes absorberen de olie. Plaatst u de stokjes tegen een wand, hout, leer of ander materiaal, dan kan de olie vlekken veroorzaken op dat materiaal

 

- Was uw handen met water en zeep na het draaien van de geurstokjes. Zo voorkomt u dat de olie in aanraking komt met de ogen, mond etc. Als de olie in contact komt met de huid, ogen en/of mond, spoel dan rijkelijk met water. Neem bij klachten contact op met uw huisarts
- De olie is ontvlambaar

 

- Als de stokjes vaker worden gedraaid zal de olie sneller opraken.

 

Tip:
- Bespaar op de geurende olie door minder stokjes in de flacon te plaatsen. Bijvoorbeeld in kleinere ruimtes.

 


Waarschuwing

Gevaar gevarenaanduidingen: H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Veiligheidsaanbevelingen: P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P210: Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. P305 + P351 + P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337 + P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P403 + P235: Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
. . . . .
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »