Geef Wasparfum kado

Dit pakket bestaat uit een willekeurige grote 500 ml fles en een mini fles van 100 ml. Let op: De pakketten kunnen andere geuren bevatten dan op de afbeelding staan.
€32,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (91)
Levertijd: 2-3 dagen

 

Wat zit er in het pakket?

Dit pakket bestaat uit een willekeurige grote 500 ml fles en een mini fles van 100 ml. Let op: De pakketten kunnen andere geuren bevatten dan op de afbeelding staan.

 

 

Gratis Verpakking

Het pakketje is prachtig verpakt en versierd met een strik. De kleur is zowel geschikt voor Sinterklaas en Kerst. De vrolijke belletjes zijn zowel een verwijzing naar kerst als naar de kerstman.

 

 

Korting

U krijgt bij dit pakket korting op de flessen. En de verpakking krijgt u er gratis bij.

 

 

Geschikt als geschenk voor mannen en vrouwen

Wie houdt er niet van lekkere ruikende was? Niet alleen de was ruikt lekker. Maar het hele huis gaat lekker ruiken. Of zelf het hele bedrijf.

 

 

Welke geur zit er in het relatiegeschenk?

De inhoud van de pakketjes zijn willekeurig. In elke pakketje zit dus een andere combinatie van twee geuren. Geef je bijvoorbeeld een pakketje aan de personeelsleden, dan kunnen ze gemakkelijk onderling ruilen.

 

 

Hoe Gebruik Je Wasparfum

Wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel en doe enkele druppels in het kleine spoelbakje ernaast waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. (max. 5 ml. per volle wastrommel)

Ga voor de veelgestelde vragen naar deze pagina: Veelgestelde vragen

 


Vrijblijvende offerte voor bedrijven

Zoekt u sinterklaaspakketjes of kerstpakketjes en werkt u voor een bedrijf? Wij kunnen de pakketjes persoonlijk maken. Bijvoorbeeld door een kaartje bij te voegen dat past bij uw bedrijf. Of we sturen bijvoorbeeld losse flesjes zodat u het zelf kunt verwerken in een bestaand pakket. We denken graag met u mee. Vraag naar een offerte op maat. Mail naar info(@)wasparfum.nl

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
. . . . .
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »