€2,50 korting op je eerste bestelling
Gratis verzenden v.a. €40,-
Beste kwaliteit wasparfum
0
0

Door Diana Strampel, 23 januari 2020

Waspoeder aanbieding? Probeer dit goedkope alternatief

Het nieuwe jaar is begonnen! Heb je nog goede voornemens voor 2020? Misschien wil je dit jaar wel meer gaan bezuinigen. Stel nou dat je door een kleine aanpassing in je huishouden al veel geld kunt besparen? Heel simpel, door waspoeder te gebruiken. Stop met het gebruiken van dure wasmiddelen en zoek een waspoeder aanbieding voor de goedkoopste variant. Waspoeder wast net zo schoon! Maar hoe laat je de was dan lekker ruiken? Ik leg het je uit. 

Waspoeder tips



Waspoeder en wasmiddel - wat is goedkoper?

Stel: je koopt geen duur wasmiddel meer. In plaats daarvan koop je supergoedkoop waspoeder. Vroeger wasten de mensen al met waspoeder, dus waarom nu niet? Helemaal onderin het schap vindt je het allergoedkoopste waspoeder of zoek een waspoeder aanbieding. En geloof me: je doet zoveel langer met waspoeder als met wasmiddel of tabs. Je hebt maar heel weinig waspoeder nodig per wasbeurt.



We rekenen het uit: Kies je bijvoorbeeld een dure fles Robijn wasmiddel van 8,90 voor 21 wasbeurten. Dan betaal je zo'n 45 cent per wasbeurt

 

Kies je goedkoop waspoeder van eigen winkelmerk, bijvoorbeeld van Jumbo Waspoeder of Albert Heijn, dan betaal je per pak zo'n 3,45 voor 30 wasbeurten. Dat kost dus 10 cent per wasbeurt! Waspoeder is dus relatief goedkoper, meestal te vinden onderin het schap bij de supermarkt. Of ga op zoek naar een waspoeder aanbieding en sla groot in. 



Maar misschien denk je: ruikt mijn was dan niet minder lekker? Lees daar later meer over! 



Waspoeder is beter voor je machine

Wist je dat wasmiddel en wasverzachter gewoonweg slecht is voor de leidingen van je wasmachine? Het laat een vette laag achter in je leidingen. Dit kan zorgen voor een vettige aanslag aan je thermostaat van de droger waardoor deze slechter gaan functioneren, of zelfs kapotgaat! Daarnaast verzameld deze vettigheid zich in je kleding, iewl!  

Waspoeder is beter voor je wasmachine. Het blijft namelijk minder achter, waardoor en geen nare geurtjes ontstaan in de machine. Daarnaast is het beter voor behoud van de kwaliteit van de wasmachine.

 

Wil je hier meer over weten? Bekijk dan deze video 



Welke verpakking is beter voor het milieu - waspoeder of wasmiddel? 

Vloeibaar wasmiddel heeft meer verpakkingsmateriaal nodig per dosering. Poeder in een plastic stazak geeft de minste hoeveelheid verpakkingsmateriaal per dosering en een kartonnen doos is weer biologisch afbreekbaar.



Zo was je het zuinigst  

Maar we hebben het altijd maar over besparen en goedkoop wassen, maar je hoort nooit iemand over dat je moet wassen met een volle trommel. Want weet je: de wasmachine kan eigenlijk nooit te vol zitten! Kijk maar eens als de was gaat centrifugeren, dan kan er nog veel meer bij. Met een volle trommel wassen is het heel zuinig, goedkoop, het best voor het milieu en de was wordt even schoon. Mijn tip: druk de was goed aan zodat er geen lucht meer tussen zit. 


Lekker ruikende was

Tot slot houden we natuurlijk van lekker ruikende was! Wil je nare geurtjes uit de was halen? Ruikt de was muf na drogen of stinkt het? Of wil je de was gewoon dat extraatje geven en heerlijk laten ruiken na wassen? Gebruik dan wasparfum! Na een kleine dosering van de heerlijke geuren draag jij pas gewassen kleding de hele dag met plezier! 

 

PS: Check onze nieuwste wasparfum geur Zircone! Deze heerlijke warme geur doet je denken aan de gezellige warme straatjes van Italië, door de combinatie van Passiebloem, Bergamot en Earl Grey. 

 

Lees verder over waspoeder onder deze foto. 

Wasparfum Zircone Passiebloem Bergamot Earl Grey


Goedkoop wassen met waspoeder en wasparfum

Misschien denk je: maar dan was ik niet meer goedkoop. Ik reken het voor je uit: Je koopt een fles van 500 ml Diamante, onze onovertroffen bestseller, die in de winkel €22.50 kost en gebruikt een half dopje wasparfum (geloof me, dit is echt genoeg). Dus kun je 200 keer wassen met één flesje en met zo'n 12 cent per wasbeurt! Daarbij komt, dat de geuren van Wasparfum.nl echt veel beter in de kleding blijven hangen dan de gewone wasmiddelen en wasverzachters. En laat dat nu net hetgeen zijn dat ons onderscheidt van de rest!

 

Of misschien denk je: maar zijn de wasparfums dan wél goed voor mijn machine? De wasparfums van Le Essenze di Elda, zijn volledig oplosbaar in het spoelwater! Dit omdat er ook maar heel weinig van gebruikt hoeft te worden in tegenstelling tot andere wasparfums en wasverzachters! 

 



Ik gebruik zelf nu al ruim 3 jaar de wasparfums van Le Essenze di Elda. En ik moet toegeven, ik heb echt een bejaarde Miele wasmachine van 20 jaar! Binnenkort is het misschien wel tijd voor een nieuwe en moet ik maar op zoek naar een supersonische, hypermoderne wasmachine. Tips zijn altijd welkom! Maar voor nieuwe doet dat trouwe beestje het nog prima.

Wasparfum Zircone uit het Italiaanse Bergamo



Heb je verder nog leuke tips voor mij waar ik misschien een volgende x een blog over kan schrijven of heb je opmerkingen? Laat het me weten door een mailtje te sturen naar [email protected] en wie weet behandel ik dit een volgende keer in één van mijn blogs!



Ik zal mijn wasmachientje weer aanzetten met een nieuwe was met de nieuwe heerlijke Zircone geur!


Ciao e bel lavaggio!

Liefs,

Diana

 

PS. Welke waspoeder gebruik jij? Of gebruik je liever een ander wasmiddel? Laat het hieronder even weten in de reacties! 

Reacties

  • Door Diana Strampel-Pasterkamp, 19 mei 2020

    Dat is fijn om te horen! Bedankt voor de tip!

  • Door Diana Strampel-Pasterkamp, 16 mei 2020

    Dat is idd een goede tip! Een scheutje natuurazijn erbij is ook altijd aan te raden voor het kleurbehoud.

  • Door Diana Strampel-Pasterkamp, 28 juni 2020

    Goedemiddag, u heeft gelijk hoor! In mijn andere blog staat juist dat kleinere wasjes beter zijn. Maar dit geldt met name voor de fijne wasjes! Wat betreft de witte was, wat op de kookwas kan, geldt het voorbeeld van een volle ...

  • Door rowan, 28 juni 2020

    Met een volle trommel wassen en het aanstampen zodat er meer bij kan??? Ik schrik er van.. In u vorige blog staat juist kleine wasjes wat zeker beter is voor de geur van je was en wasmachine.
    Volle trommels gaat de kledi...

  • Door Annet, 7 juni 2020

    Heb zojuist ook een flesje wasparfum gekocht, ben benieuwd. Ik gebruik ook liever waspoeder. Echter ben ik ook op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven, zoals wasnoten, waspapier, zelf maken (van bijv. Marseille zeep). Zou...

  • Door Catherine, 18 april 2020

    Bij waspoeder heb ik vaak al gemerkt dat er een soort van restant overblijft op de was. Bij witte was zie je dit zo niet en is dat minder opvallend maar bij zwarte was is dat toch wel vervelend. Daarom verkies is Woolite Black....

  • Door Karina Provost, 3 mei 2020

    Ik maak mijn wasmiddel gewoon zelf met vlokken aleppo- en marseillezeep. Nog een fractie ossegalzeep erbij en het doet z'n werk prima. Als wasverzachter gebruik ik ook al een hele tijd azijn. Superzacht, heel voordelig en ...

  • Door Monique, 23 april 2020

    Wat een fijne tips. Ik adviseer bij de verkoop van mijn producten ook waspoeder, tabs lossen niet altijd helemaal op en kunnen zich hechten aan de was. Dan ben je verder van huis. Samen met het wasparfum een heerlijk ruikende s...

  • Door Diana Strampel-Pasterkamp, 24 januari 2020

    Precies!

  • Door Diana Strampel-Pasterkamp, 24 januari 2020

    Wat leuk om te horen Iedje! Ja, poeder is veel beter en zuiniger in gebruik!

    Liefs,
    Diana

  • Door Iedje Brands, 24 januari 2020

    Wat een leerzame blog ga ook over op poeder

  • Door Saskia Van Hoof, 24 januari 2020

    Ik gebruik waspoeder. Ten eerste goedkoper, ten tweede beter voor mijn wasmachine,ten derde beter voor de afvoerleiding( geen oilieachtig afscheiding in de leidingen)

Laat een reactie achter

Tekst

* Verplichte velden