€2,50 korting op je eerste bestelling
Gratis verzenden v.a. €40,-
Beste kwaliteit wasparfum
0
0

Verzenden en retourneren

Verzending en retourneren

Bezorgdagen

De bezorging wordt verzorgd door PostNL en vindt plaats op dinsdag tot en met zaterdag. Op zondagen, maandagen en feestdagen wordt niet geleverd. De verwachtte levertijd van onze pakketjes is binnen 3 werkdagen.

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een track&trace code zodat je het pakketje gemakkelijk kunt volgen. Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Dan zal de bezorger proberen het pakketje bij de buren achter te laten of op een later tijdstip terug te komen. Ook is het mogelijk dat het pakketje naar een afhaalpunt gebracht wordt.

 

Kosten van de verzending

Verzending is voor rekening van de consument. De kosten zijn gemakkelijk terug te vinden na het toevoegen van producten aan je winkelwagentje. 

De kosten van het verzenden binnen Nederland zijn:
Afhalen in Urk: Gratis
Brievenbus - PostNL: €4,40
Pakketdienst PostNL - Nederland: €7,25
Pakketdienst DHL - Nederland: €5,75
Pakketdienst DPD - Nederland: €7,25

 

Gratis Verzenden

Bij besteding van meer dan 40,- euro verzenden wij gratis binnen Nederland (exclusief de eilanden en Duitsland).

 

Ruilen of retourneren

Retourneren kan makkelijk:

Stap 1: Meld je retour aan via het retourportaal

Stap 2: Selecteer welk product je wilt retourneren

"

Stap 3: Stuur het product terug via de geselecteerde vervoerder

"/

Stap 4: Ontvang het bedrag terug

"

 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres

Wasparfum.nl BV
Griend 28
8321 MN Urk

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn ook gewenst. Vervolgens voegt u een brief toe aan het pakket waarin u aan geeft wat u wenst dat er met uw retour gebeurt (omruiling of geld terug) en vermeld hierop uw gegevens. Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiene en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

 

Duurzaamheid

Wasparfum maakt zich hard voor duurzaamheid. In plaats van bezorging waarbij vele kilometers moet worden gereden speciaal naar uw adres, versturen wij bestellingen met PostNL, zij komen immers toch bij u in de buurt. 90% van het verpakkingsmateriaal is gerecycled of hergebruikt. Door dit hergebruik streven we naar een zo min mogelijke belasting voor het milieu.

Account

Maak een account. Zo zie je gemakkelijk wat je eerder besteld hebt

Voor alle andere vragen

Bel ons

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:00

06 16 00 85 26

E-mail

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:00

Email us

Social media

Leuke tips en weetjes

9,2Review LogoWij scoren een 9,2 op Feedback Company

Wasparfum.nl BV

Griend 28
8321 MN Urk
Nederland Bekijk op Google Maps

Kvk: 82333300