€2,50 korting op je eerste bestelling
Gratis verzenden v.a. €40,-
Beste kwaliteit wasparfum
0
0

Over ons

Wasparfum als bedrijf - Nieuw in Nederland

Wasparfum.nl heeft het exclusieve dealerschap van wasparfum voor geheel Nederland. Wasparfum wordt gefabriceerd in Italië en is daar geruime tijd op de markt onder de merknaam Le Essenze di Elda. Het Nederlandse bedrijf is in 2018 opgericht. Verkoop van Wasparfum gebeurt via Wasparfum.nl en via dealers.

 

Contactinformatie - Hoofdkantoor Urk

Wasparfum.nl BV

Griend 28
8321 MN Urk

KvK:82333300
BTWnr: NL862423077B01

[email protected]

Tel: 06-16008526
Klantenservice uitsluitend via mail of whatsapp bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00 uur. 

KVK adres
Pyramideweg 30
8321CM, Urk

 

Vacatures

Ga naar deze pagina voor openstaande vacatures.

 

Wij stellen ons graag persoonlijk aan je voor

Sinds de ontdekking van wasparfum worden we steeds enthousiaster. Dat komt vooral door de ontzettend leuke reacties van mannen en vrouwen die wasparfum in onze winkel kopen. Daarom besloten we een webshop te openen, zodat wasparfum makkelijk bestelbaar wordt voor iedereen! We stellen ons ook daar graag persoonlijk aan je voor. Klik daarvoor op de link naar het blog. Laat je ook berichtje aan ons achter? Dat kan onderaan de blogs en waarderen we enorm. 

 

Hoe Wasparfum.nl is ontstaan

Het is eind augustus 2017 als we bijna aan het eind zijn van onze "Italië Roadtrip" die ons vanaf de sprookjesachtige Bloemenriviéra richting Bergamot leidt. We hebben in de meest bijzondere Agriturismo's en luxe B&B's overnacht en hebben werkelijk genoten.

Er rest ons echter nog een pareltje in Adrara, wat dus vlakbij de stad Bergamo ligt, namelijk: Casa del Nonno in Adrara. Toegegeven: het was ontzettend lastig te vinden, het ligt verscholen achter 2 grote houten deuren aan een doorgaande dorpsweg, maar wat een verrassing!

De grote houten deuren gingen open een een heerlijke, frisse en geparfumeerde lucht ontving ons gastvrij en meteen waren we alle irritatie vergeten vanwege het zoeken naar de B&B. We brachten de koffers naar de kamer, de kids konden heerlijk zwemmen in het zwembad in de prachtig aangelegde tuin en ik kon heerlijk relaxen op onze koele kamer waar ook dezelfde heerlijke geur hing. Onder de indruk van ons geweldige onderkomen, begon ik de koffers uit te pakken en me op te frissen voor het avondeten. Ik kwam er al snel achter dat de heerlijke geur die ik rook ook aan het linnengoed en de handdoeken zat. De volgende dag tijdens het ontbijt, vroeg ik onze vriendelijke gastvrouw te vragen naar het wasmiddel dat ze gebruikte.....

Naast de gebruikelijke wasmiddelen, liet ze me een klein flesje zien waarop stond: Le Essenze Di Elda. Bingo! Dat was het "geheim"! Nu ben ik nooit voor één gat te vangen en besloot gelijk te Googelen waarbij ik op een Italiaanse site uitkwam. Alles in het Italiaans en alleen te bestellen in Italië. Balen! Maar ik geef nooit zomaar op! Dus besloot ik de fabrikant een mail te sturen waarbij ik vroeg of het misschien in de buurt van Bergamo werd verkocht. Geen reactie. Tot onze terugreis.

We waren nog maar net onderweg of ik kreeg antwoord op mijn mail. De "winkel" zat in Ghisalba, enkele kilometers vanaf het plaatsje waaruit we zojuist vertrokken waren! Gelukkig heb ik een hele lieve man, die me graag een flesje wasparfum gunde en zo namen we dus even verder de afslag Ghisalba.

Een plaatsje met alleen een kerk en een hypermoderne wasserette. Ik vroeg me af of dit het wel was. Eenmaal binnen in de wasserette werd ik opgevangen door een Italiaanse vrouw die geen letter Engels sprak, maar al wel was ingelicht door haar man die had verteld dat we zouden komen voor de wasparfum. En ook daar hing weer die heerlijke, bekende geur die mij zo blij maakte!

Ik vroeg haar naar het verhaal van de wasparfum, omdat we dat in Nederland helemaal niet kenden! Wel de gewone wasmiddelen, wasverzachters, korrels, doekjes enz. maar dit dus niet! Het bleek dat ze dit als extra service hadden aangeboden in de crisistijd aan hun klanten om toch maar klanten te krijgen naar de wasserette. Het is een ware hit geworden in Italië en alleen hier wordt dan ook de originele wasparfum verkocht die ook inmiddels door heel Italië wordt geleverd.

Ik raak enthousiast en neem extra flessen mee om te verkopen vanuit onze kledingwinkel. Je raadt het al: de flessen waren in no time weg en het werd tijd om dit plan serieuzer te gaan aanpakken! Het is tijd om Le Essenze di Elda ook te gaan introduceren in Nederland! Het is tijd voor Wasparfum.nl!

 

Even voorstellen

Hallo. Mijn naam is Diana Strampel en ik ben 'het gezicht' achter Wasparfum.nl. Via de blogs, Facebook en Instagram hoop ik meer te vertellen over Wasparfum. Maar het is vooral leuk als jij ook een reactie achterlaat zodat we samen 'de was doen' net iets leuker kunnen maken.

Heb je tips of trucs, we vinden het leuk als je mailt

 

Directeur Wasparfum

 

Account

Maak een account. Zo zie je gemakkelijk wat je eerder besteld hebt

Voor alle andere vragen

Bel ons

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:00

06 16 00 85 26

E-mail

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:00

Email us

Social media

Leuke tips en weetjes

9,2Review LogoWij scoren een 9,2 op Feedback Company

Wasparfum.nl BV

Griend 28
8321 MN Urk
Nederland Bekijk op Google Maps

Kvk: 82333300