Bestel Geurolie en ScentOils online

Geniet van een heerlijke geur in je woon- of slaapkamer met een geurolie naar keuze in je diffuser. Zet de diffuser aan tijdens een dagje thuiswerken, of net voordat je op bed gaat. Zo kom je ontspannend de dag door! 

 

Wat is geurolie?

De geurolie van Le Essenze di Elda is een sterk geconcentreerde olie met een heerlijke geur. De olie doe je samen met water in de diffuser. De diffuser nevelt water door de ruimte heen waar de olie in verwerkt zit.

 

Hoe werkt het?

Giet enkele druppels (8-10 of meer voor een intensere geur) rechtstreeks in het water. Geschikt voor ultrasone verstuivers of aromabranders. Houd je strikt aan het beoogde gebruik. 

There are products
Show:
Sort By:

Geurig cadeaupakket

Dit heerlijke geurige pakket is het ultieme cadeau voor iedereen die je lief is!

€49,95

Geurolie Cotton Field

Geurolie Cotton Field heeft een poederachtige en bloemige geur. Het is een in water oplosbare kamergeur. Ideaal om te gebruiken in ultrasone verstuivers en aromabranders.

€14,95

Geurolie Arabian Night

Geurolie Arabian Night heeft een bloemige en amberachtige geur. Het is een in water oplosbare kamergeur. Ideaal om te gebruiken in ultrasone verstuivers en aromabranders.

€14,95

Geurolie Eternal Wood

Geurolie Eternal Wood heeft een houtachtige geur. Het is een in water oplosbare kamergeur. Ideaal om te gebruiken in ultrasone verstuivers en aromabranders.

€14,95

Geurolie Sweet Almond

Geurolie Sweet Almond heeft een zoete en bloemige geur. Het is een in water oplosbare kamergeur. Ideaal om te gebruiken in ultrasone verstuivers en aromabranders.

€14,95

Geurolie Wine charm

Geurolie Wine charm heeft een zoete en fruitige geur. Het is een in water oplosbare kamergeur. Ideaal om te gebruiken in ultrasone verstuivers en aromabranders.

€14,95

Geurolie Ocean View

Geurolie Ocean View heeft een houtachtig en aromatische geur. Het is een in water oplosbare kamergeur. Ideaal om te gebruiken in ultrasone verstuivers, aromabranders en in het waterbakje van de verwarmingsradiator.

€14,95

Geurolie Green Spirit

Geurolie Green Spirit heeft een aromatische en frisse geur. Het is een in water oplosbare kamergeur. Ideaal om te gebruiken in ultrasone verstuivers en aromabranders.

€14,95

Geurolie Orange Blossom

Geurolie Orange Blossom heeft een citrus-achtige en frisse geur. Het is een in water oplosbare kamergeur. Ideaal om te gebruiken in ultrasone verstuivers en aromabranders.

€14,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »