Shop wasmiddel en wasverzachter met de lekkerste geur

Wasmiddel en wasverzachter van Le Essenze di Elda

Probeer de lekkerste wasmiddel en wasverzachter, rechtstreeks uit Italië. Op wasparfum.nl zijn naast de heerlijke wasparfums ook wasmiddelen en wasverzachters te koop. 

Soorten wasmiddel
Het vloeibaar wasmiddel van Le Essenze Di Elda is geschikt voor de witte en gekleurde was met geïntegreerde vlekverwijderaar! De fles een een inhoud van 1 liter en gaat ongeveer 40 wasbeurten mee.

Goedkoop wasmiddel
Over het algemeen is vloeibaar wasmiddel iets duurder dan wasmiddel in poedervorm. Volgens Milieu Centraal is vloeibaar wasmiddel wel beter voor het milieu omdat het ervoor zorgt dat er minder vezels loslaten bij synthetische kleding. Wasmiddel in poedervorm laat wel een iets frissere geur achter op je kleding maar dit is gemakkelijk op te lossen. Gebruik het wasmiddel van Le Essenze Di Elda met een neutrale geur en voeg je favoriete wasparfum toe!

Wasverzachter
Op wasparfum.nl is naast het wasmiddel van Le Essenze Di Elda ook de wasverzachter te koop. De wasverzachter is ook van het merk Le Essenze Di Elda en komt rechtstreeks uit Italië.

There are products
Show:
Sort By:

Vloeibaar Wasmiddel

Verwen je kleding met dit vloeibare wasmiddel die geschikt is voor de witte, en gekleurde was met geïntegreerde vlekverwijderaar!

€10,50

Wasmachinereiniger Soft

Maak de wasmachine vanbinnen schoon met deze wasmachinereiniger. Doe 200ml in een lege trommel. Daarna is je wasmachine weer heerlijk fris

€11,50

Wasmachinereiniger Strong

Maak de wasmachine vanbinnen schoon met deze wasmachinereiniger. Doe 200ml in een lege trommel. Daarna is je wasmachine weer heerlijk fris

€11,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »