€2,50 korting op je eerste bestelling
Gratis verzenden v.a. €40,-
Beste kwaliteit wasparfum
0
0

Door Diana Strampel, 12 november 2020

Het ontstaan van ELDA wasparfum! De echte geur van Italië

Na de succesvolle introductie van Le Essenze di Elda, de eerste wasparfum uit Italië, op de Nederlandse markt is daar…

 

 

E.L.D.A.

Ik zal allereerst vertellen wat de naam van het merk Le Essenze di Elda betekent.
Letterlijk vertaald is het natuurlijk: de geur van Elda.

Maar wie is Elda?? Wie zit er achter dit enorme succes? Het grote succes van de nr. 1 wasparfums uit Italië, sterker nog…..de allereerste en dus de originele; wasparfum uit Italië!

 

 

Elda is de oprichtster van “Le essenze di Elda” 

Elda's carrière in de bouwwereld kwam abrupt aan een einde door de welbekende Eurocrisis. Daardoor verloor ze haar baan, maar ze ging niet bij de pakken neerzitten.

Omdat ze zo genoot van het wassen van haar kleding en het toevoegen van verschillende geuren wasmiddel, besloot ze haar werk hiervan te maken. Ze begon haar eigen “self service” wasserette met uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit. Ze wilde zich onderscheiden van de rest door de was een uitzonderlijke geur mee te geven die de klant nog dagenlang rook. Ze begon haar eigen lijn met wasparfums! En wauww: dat bleek een gat in de markt! Want door de heerlijke, langdurige geuren die het wassen voortaan met zich meebracht vergaten de mensen even de miserabele situatie waarin ze zaten. Het maakte ze een “gelukkiger” in droevige en soms uitzichtloze tijden.

ELDA wasparfum geuren proefpakket

 

Alleen het beste is genoeg

Maar Elda wilde alleen het beste en ging alleen voor hoogwaardige producten. Daarom zijn de producten van Le Essenze di Elda ook zo geconcentreerd. Je hoeft maar heel weinig te gebruiken om een langdurige effect te krijgen! Mensen kwamen van heinde en ver naar haar wasserette om het product te kunnen kopen. Dus besloten ze na lang brainstormen hoe ze het gingen aanpakken om geuren te verkopen die je naast je reguliere wasmiddel moest gaan gebruiken. Ze vonden de juiste partner om de geuren te produceren en begonnen hun geurenlijn met Smeraldo, Perla en Diamante. Deze drie zijn op dit moment nog steeds de topgeuren qua verkoop, ook dankzij de toevoeging van de beroemde Witte Musk die je bijna bij elke geur ruikt, maar toch elke geur weer anders maakt.


Was in de wasmand met wasparfum


De geur van Italië 

En ja, dan ga je in 2017 op vakantie met je gezinnetje en plan je een mooie rondreis vanaf de prachtige Bloemen Riviera tot aan Bergamo waarbij je de meest prachtige plaatsjes aandoet..

Ik geloof niet in toeval, dus toen ik in die prachtige B&B de overweldigende

 geur rook van “iets dat ik nog nooit eerder had geroken” was ik verkocht en was ik er ook direct van overtuigd dat Nederland dit ook moest ruiken! Contact met de leverancier was snel gelegd doordat de eigenaresse van de B&B mij de fles liet zien met hierop de website van het “wondermiddel”.

 

Van felroze wasserette mee naar huis

Elda praat zelf geen Engels, dus ging het contact via haar man Alessandro, die me vertelde waar ik het kon kopen. Aangekomen in het gehucht waar de “shop” zich bevond, begon mijn hart steeds sneller te kloppen! Het enige wat ik zag was een sober pleintje met hier een enorme kerk en ertegenover….: een FELROZE wasserette! Het was een hilarisch moment, want toen we de auto uitstapten kwamen de walmen van Diamante ons al tegemoet, haha geweldig! We werden steeds enthousiaster naarmate we meer geuren gingen ruiken en besloten enkele doosjes mee te nemen om in “onze shop” thuis op Urk te gaan verkopen. Wat een giller om te bedenken wat die twee doosjes, die onze mannen liever niet wilden meenemen in onze overvolle auto’s,  teweeg hebben gebracht in Nederland!

Het sprookje van Elda begon in  2012, en nu anno 2020 mogen we allemaal dit grote succes ervaren dankzij het enorme aanbod verkooppunten in Nederland en de succesvolle website van Wasparfum.nl!

En die ELDA geuren zijn echt het ruiken waard!

 

ELDA wasparfum - flesje EWasparfum E: met Cranberry en Granaatappel

Deze wasparfum heeft een heerlijke fruitige en zoetige geur van kers en granaatappel. En is geschikt voor alle soorten kleding en textiel.



Wasparfum L: met Canapa geur

Deze wasparfum heeft de geur van citrus en dennennaalden. en doet de zintuigen echt ontspannen. Deze geur is heel geschikt voor jongens- en herenkleding zoals uniformen, werkkleding, overhemden en sportkleding.


Wasparfum D: met Green Tea en Jasmine geur

Wasparfum met superverse citrus geur en tonen van groene thee en jasmijn. Het karakter van deze geur is beslissend en dynamisch. Dit is echt een allround geur voor alle kleding en textielsoorten. 



Wasparfum A: met Musk en Aromatic Herbs

Wasparfum met bloemige essentie en een vleugje muskus. Een heerlijke betrouwbare geur, voor een gelukkig gevoel. Geschikt voor delicate stoffen zoals wol, zijde en lingerie en wollen en katoenen truien





Namens Elda, Alessandro en het team van Wasparfum.nl wensen we iedereen..

 

Bel Lavaggio!

 

Liefs,

Diana

 

Reacties

  • Door Diana Strampel-Pasterkamp, 3 januari 2020

    Voor leveringen naar België verwijs ik u graag naar onze collega’s van www.parfumdelinge.be

  • Door cauwelier, 25 december 2020

    kan er geleverd worden in belgie

  • Door Sylvia Groothuis, 19 november 2020

    Zijn de proefsetjes ELDA en de geuren ELDA ook bij mijn plaatselijk verkooppunt verkrijgbaar

  • Door Diana Strampel-Pasterkamp, 16 november 2020

    Zeker!

    Hier hebben wij aparte proefsetjes van.

    Met vriendelijke groet,

    Diana

  • Door Diana Strampel-Pasterkamp, 16 november 2020

    Goedemiddag,

    het hoort idd in het bakje van de wasverzachter.
    Fijn dat u zo tevreden bent.

    Met vriendelijke groet,

    Diana Strampel
    Wasparfum.nl

  • Door Mary ter Heege, 16 november 2020

    ik heb nu de Diamante en de Perla maar deze nieuwe maken me ook erg nieuwsgierig. Kreeg nog als tip van verkoopster bij de DA waar ik ze kocht om bij het druppelen het plastic dopje vast te houden om losschieten te voorkomen. i...

  • Door Monique, 16 november 2020

    Hallo,
    Zijn van deze geuren ook proefflesjes?
    Mvg, Monique

Laat een reactie achter

Tekst

* Verplichte velden