€2,50 korting op je eerste bestelling
Gratis verzenden v.a. €40,-
Beste kwaliteit wasparfum
0
0

Door Diana, 22 juni 2018

Maandag wasdag in Italië?

 

Je hebt soms van die gebeurtenissen die op je pad geplaatst worden.....Iets wat je misschien verdrietig maakt, maar ook weleens iets wat je helemaal happy maakt! In beide gevallen zie ik het vaak als een leerschool. Iets wat je moet meemaken om "ergens" aan te komen, om "ergens" te landen.

 

Achteraf besef je vaak, dat juist die gebeurtenis moest plaatsvinden om verder te komen in je leven. En dat is precies wat mij overkwam toen ik augustus 2017 verliefd werd in Italie.

 

De geur van de Italiaanse bloemenriviera 

Tijdens onze rondreis met ons gezin langs de prachtige Bloemenriviera (wat een prachtige omgeving!) staken we de laars over richting Bergamo. En daar gebeurde het. Mijn eerste 'kennismaking' met Le Essenze di Elda! Bij binnenkomst van onze sprookjesachtige B&B overviel me een gelukzalig gevoel.

 

De geur van frisheid en energie kwamen me tegemoet. Het was een geur die ik nog nooit eerder in deze samenstelling had geroken! Bijzonder! Ik was op slag verliefd en lichtelijk gehypnotiseerd vroeg ik de vriendelijke eigenaresse van de B&B wat de geur was die ik toch rook.

 

Het bleek een 'wasparfum' te zijn. Nu komen we toch redelijk veel in Italie, maar dit had ik nog nooit geroken en was ik ook nog nooit eerder tegengekomen in de supermarkten. Nu moet je weten dat ik een lichtelijke voorkeur voor bijzondere geuren heb, die ik dan ook graag in mijn favoriete winkel koop in de 9-Straatjes. (ja, die winkel met die grote S haha!) Niks ten nadele van onze plaatselijke parfumerie die ook prachtige geuren verkoopt, maar ik heb gewoon iets met bijzondere geuren.

 

Het zal wel liggen aan het feit dat mijn ogen slecht zijn, waardoor mijn reukorgaan te sterk is ontwikkeld. Enfin: de ene keer werkt het in je voordeel, de andere keer in je nadeel haha! Na het achterhalen van het verkooppunt van de wasparfum, besloot ik wat flessen in te slaan en deze te verkopen in de kledingwinkel van mijn moeder.

 

Een paar druppels?

Bij thuiskomst pakte ik gelijk de wasparfum en volgens mij had ik nog nooit zo snel m'n vakantiewas gedaan als toen haha!

 

De verkoopster had me al instructies gegeven hoe ik het moest gebruiken; Gewoon je eigen wasmiddel eerst in het spoelbakje of bolletje doen en vervolgens enkele druppels wasparfum in het kleinste spoelbakje van je wasmachine doen zodat de parfum wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. Hmmm, enkele druppels??

 

Nu moet je weten dat ik op Urk woon. Een dorp waar het elke maandag nog was,- en sopdag is. Een dorp waar alles net even ietsje meer is bij de slager en de bakker. Waar alles ietsje mooier, anders en bijzonderder is......een heerlijk dorp waar ik trots op ben!

 

Maar.....iets "met mate gebruiken" houden wij Urkers niet zo van. Wij houden van veel. Mijn vader zei altijd: op is tekort! Dus is er altijd genoeg voor alles en iedereen. Iets waar ik mij bijzonder gezegend bij voel.

 

Dus toen ik eenmaal voor het allereerst de wasparfum had gebruikt, snapte ik pas de term "met mate". Dit is echt een product wat je dus "met mate" moet gebruiken in tegenstelling tot de wasverzachters en de waskorrels!

 

Een paar druppels blijken echt genoeg te zijn om je was heerlijk te laten ruiken! Wasverzachters had ik sowieso al afgezworen omdat de plaatselijke rioolman telkens het vieze klusje van verstopte leidingen mocht opknappen nadat hij mopperend had geroepen dat de volgende x mijn eigen man dit mocht opknappen haha! De lieverd.

 

En dan de bekende geurkorrels.

Aangezien mijn man dagelijks op de werkvloer van een visverwerkingsbedrijf loopt in een overall, had ik wel iets nodig om toch in ieder geval de werkkleding lekker fris gewassen te krijgen!

 

De waskorrels blijken een desillusie. Heerlijk als je het uit de wasmachine haalt, maar vervolgens vervliegt de geur en je ziet de euro's sky high de lucht ingaan. Jammer, mooi geprobeerd, maar het is het "net niet"........

 

Hoe anders is het toch met "Diamante" uit Italië. Dit was nl. de allereerste geur die ik rook toen ik "verliefd" werd op Le Essenze di Elda! Deze "diamant" van een wasparfum heeft er dus uiteindelijk toe geleid dat ik nu mijn allereerste blog aan het schrijven ben!

 

Mijn eerste blog....

Een blog voor mijn eigen website en webshop als eigenaresse en distributeur van Wasparfum.nl! Wauw! Na maanden van onderzoek, de flessen wasparfum die bij mijn moeder de winkel uitvlogen, gesprekken met de fabrikant en proefbestellingen, kan ik zeggen dat Wasparfum.nl voor een nieuw wassensatie gaat zorgen in Nederland!

 

Geen muffe was uit de wasserette meer, geen nare luchtjes meer die je niet uit je kleding kan krijgen, je handdoeken, kleding en vooral.....je huis, linnenkast alles gaat fris ruiken!

 

Of wat te denken van je hondemand? Gordijnen? Dat muffe plaid op de bank? You name it, and you wash it! (ooohhhh, ik voel een Oprah momentje aankomen!!!)

 

Wasparfum actie

Want.....Wasparfum.nl gaat onder de eerste 500 volgers op Instagram 5 flessen Wasparfum verloten! En......onder de eerste 500 Likes op Facebook nog eens 5 flessen Wasparfum! So.......you get one, you get one and you get one!

 

Mis niets over deze geursensatie

Ik kan niet wachten om de eerste webshopbestellingen de deur uit te zien gaan! Dus wil je ook niks missen van de geursensatie van "wassend" Nederland? Check dan snel www.wasparfum.nl/producten of onze Social Media accounts en laat gerust een reactie achter!

 

Heb je interesse om het product in jouw winkel of wasserette te gaan verkopen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

 

Bel Lavaggio!

 

lees ook ons blog over onze trip naar de USA :)

Reacties

 • Door Diana Strampel-Pasterkamp, 19 mei 2018

  Dat was in Bergamo!

 • Door Loes, 2 augustus 2018

  Wil je delen waar je het kocht in Italië?

 • Door Diana Strampel-Pasterkamp, 25 oktober 2018

  Goedemiddag,
  U kunt hiervoor een mailtje sturen naar [email protected]

  Alvast hartelijk dank.

  Team Wasparfum.nl

 • Door Corrie Meurs, 16 augustus 2018

  ik zou graag dit product willen gaan verkopen en wil graag informatie hier over.
  Bedankt alvast

 • Door susan hoogendoorn, 26 september 2018

  Lijkt me zaaaaaaaaalig, ik kan helemaal happy worden van een fris geurtje... ook mijn eau de toilette is meestal een "watergeur" zoals ze dat noemen :-) Ook menthol- eucalytus geuren vind ik heerlijk. Dus gewoon FRIS...

 • Door Evelien Boonman, 25 september 2018

  Ik ben niet zo van het poetsen, maar wassen en strijken vind ik heerlijk! Ik zou daarom heel graag het wasparfum willen proberen, ik zou er zo maar aan verslaafd kunnen raken!

 • Door Diana Strampel-Pasterkamp, 24 september 2018

  Hallo Pauline,
  je kunt heel gemakkelijk online bestellen via www.wasparfum.nl.
  Bij elke product staat een omscchrijving en mocht je graag wat specifiekere omschrijvingen willen; De Perla en de Smeraldo zijn heerl...

 • Door Jeanet Zuurman, 24 september 2018

  Wil het graag proberen

 • Door Pauline, 22 september 2018

  Zou het graag willen aanschaffen. Wat zijn de mogelijkheden?

 • Door Ann ford, 20 september 2018

  Zou het ook graag willen gebruiken

 • Door Mc, 19 september 2018

  Zou het heel graag willen gaan gebruiken

 • Door Lien verhoef, 19 september 2018

  Zou het graag willen proberen

 • Door Aleida Lindenbergh, 19 september 2018

  Ben heel benieuwd , zou het heel graag willen proberen!
  Heerlijk als je was lang schoon blijft ruiken.....

 • Door Yvonne, 18 september 2018

  Er is niets zo heerlijk als geurend, pasgewassen wasgoed. Alleen is de geur zo snel verdwenen. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar dit wasparfum en zou het graag een keer proberen. Eens kijken of ik de buren nieuwsgierig kan kr...

 • Door Yvonne, 18 september 2018

  Er is niets zo heerlijk als geurend, pasgewassen wasgoed. Alleen is de geur zo snel verdwenen. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar dit wasparfum en zou het graag een keer proberen. Eens kijken of ik de buren nieuwsgierig kan kr...

 • Door Jannie de groot, 18 september 2018

  Ben benieuwd, gek op lekkere geurtjes speciaal de was

 • Door Marjoleine Godin, 11 september 2018

  Ben benieuwd

 • Door Jannie hakvoort, 10 september 2018

  Is heerlijk wel verslavend want je kan er niet meer buiten en weet je wat er ook zo bijzonder aan is paar druppeltjes op stofzuiger zak en stofzuigen word een plezier een maal altijd heeerlijk

Laat een reactie achter

Tekst

* Verplichte velden