€2,50 korting op je eerste bestelling
Gratis verzenden v.a. €40,-
Beste kwaliteit wasparfum
0
0

Door Diana Strampel, 15 april 2019

Moederdag cadeau knutselen met Jelle

 

Festa klinkt als feest, gezelligheid, eten, drinken en samenzijn. Want daar gaat Moederdag toch eigenlijk om? Het gaat niet zozeer om de kado’s die je deze dag gaat geven, maar om het feit dat deze dag alles om “La Mamma” draait! Mamma staat deze dag in the spotlights en hoe fijn is het dat we daar een stukje waardering voor krijgen!

 

Moederdag

 

Ikzelf voel me gezegend met 2 gezonde boys van 9 en 14 jaar, en ben ook een echte “jongensmoeder”! Ik moet eerlijk zijn. Jongens zijn ook wel wat nuchterder in dit soort dingen, dus de “stoere” oudste van 14 jaar zal niet uit zichzelf aan Moederdag denken, maar sprint op zaterdagmiddag nog even naar de plaatselijke drogist om een fantastische bus douchegel. (waar ik overigens super gelukkig van wordt hoor!)

 


Moederdag ‘Bullet Journal’ - Onze jongste is al begonnen

Onze “gevoelige”jongste van 9 daarentegen zit nu al hele collages in zijn Bullet Journal te maken, over hoe deze dag eruit moet zien! Het is nu al een bont geheel van alles door elkaar. Paaseieren, het kruis van Jezus, wat dus nog naar Pasen moet verwijzen, en onbeperkt hartjes gemaakt van washi tape wat er nog zo’n heerlijk kinderlijk effect aan geeft. Elke gelegenheid grijpt deze kleine creatieveling aan om er iets moois van te maken. Net z’n moeder, NOT!

 

 

Speciaal voor dit blog heeft Jelle een voorbeeld gemaakt. Hij laat zien hoe hij zijn moederdag cadeau in elkaar geknutseld heeft. Kijken dus!

 

 

Lieve boodschap voor al die andere mama’s

Helaas is het moederschap niet voor iedereen weggelegd, dus hoe fijn is het als we ook deze dag aan deze groep “mama”s”denken?? Deze mama’s hebben misschien een heel lief huisdier waar zij voor mogen zorgen, of neefjes of nichtjes om te vertroetelen, of buurkindjes die ze wel eens meenemen naar een leuke speeltuin…...you name it! Denk ook aan hen!

 

Vergeet ook deze mama’s niet in de spotlights te zetten deze dag!

 

En….hoevelen van ons hebben onze eigen moeder nog?? Gelukkig hebben mijn man en ik allebei onze lieve moeders nog en we waarderen enorm wat ze doen. Als we eens een paar dagen saampjes weggaan, kunnen onze kids daar terecht. Moet ik weer eens op inkoop of voor Wasparfum.nl op pad, kunnen hubby & Co. daar altijd mee eten. Er zijn er zoveel die al hun lieve moeder moeten missen!

 


We staan er niet bij stil dat dit voor sommigen eigenlijk een pijnlijke dag is, die maar zo snel mogelijk voorbij moet gaan. De reclames en advertenties denderen elke dag voorbij en er wordt maar vanuit gegaan dat de hele wereld op dat moment MOEDER is!

 

Hoe leuk is het dan, om je te focussen op “ La Festa della Mamma “ en hier lekker je eigen invulling straks aan gaat geven!
Denk bijv. eens aan je poetsvrouw die elke week je huis loopt schoon te maken, en alles voor jou weer pico bello in orde maakt. Je wasjes draait zodat alles weer heerlijk schoon is en fantastisch ruikt!

 

Denk eens aan de buurvrouw waarvan je weet dat ze eigenlijk altijd alleen is. Denk eens aan die lieve vriendin die zelf (nog) geen kinderen heeft, maar wel altijd superlief voor jouw kids is!

 

Ik hoop dat middels deze blog onze ogen geopend zijn en je straks anders gaat aankijken naar Moederdag oftewel “La Festa della Mamma”!

 

Liefs,

Diana

Wasparfum.nl

 

Ps. Jelle gebruikt in de video het doosje dat om de Wasparfum heen zit. 

Daarnaast kan je er voor kiezen om de Wasparfum vast leuk in te laten pakken. Bekijk de cadeau verpakking speciaal voor moederdag via deze link

 

Moederdag cadeau verpakking

Dit is het voorbeeld hoe Jelle het doosje leuk versiert heeft als moederdag cadeau

moederdag cadeau knutselen

geuren wasparfum

 

Ps. Hoe vinden jullie dat Jelle het gedaan heeft? Je kunt een leuk berichtje voor hem achterlaten in de reacties :)

 

Reacties

 • Door Annette van Kempen-Taal, 3 juni 2019

  Hoi Jelle, ik vind het een super leuk filmpje! Je hebt het mooi gemaakt voor je mama Diana ..

 • Door Ingeborg, 16 april 2019

  Top Jelle!! Je hebt er een fan bij. Heel goed en lief gedaan en uitgelegd. Mamma Diana wel verrast kijken met Moederdag hoor!!! Mag ik je handtekening Jelle?

 • Door Mardien, 15 april 2019

  Jelle dat ziet er super uit, zo wil ik ook wel een cadeautje ontvangen

 • Door Tiny, 15 april 2019

  Wat een superleuk filmpje!
  Jelle ik ben fan van je❤️

 • Door Willeke brands, 15 april 2019

  Jelle wat heb je dat super duidelijk uitgelegd

Laat een reactie achter

Tekst

* Verplichte velden