€2,50 korting op je eerste bestelling
Gratis verzenden v.a. €40,-
Beste kwaliteit wasparfum
0
0

Door Diana, 25 juni 2018

De ontdekking van WasParfum

Het is eind augustus 2017 als we bijna aan het eind zijn van onze 'Italië Roadtrip' die ons vanaf de sprookjesachtige Bloemenriviéra richting Bergamo leidt. We hebben in de meest bijzondere Agriturismo's en luxe B&B's overnacht en hebben werkelijk genoten.

De heerlijke geur tegemoet

 

Er rest ons echter nog een pareltje in Adrara, wat dus vlakbij de stad Bergamo ligt, nl.: Casa del Nonno in Adrara. Toegegeven: het was ontzettend lastig te vinden, het ligt verscholen achter 2 grote houten deuren aan een doorgaande dorpsweg, maar wat een verrassing!

 

Een heerlijk frisse geur komt ons tegemoet

De grote houten deuren gingen open een een heerlijke, frisse en geparfumeerde lucht ontving ons gastvrij en meteen waren we alle irritatie vergeten vanwege het zoeken naar de B&B.

 

We brachten de koffers naar de kamer, de kids konden heerlijk zwemmen in het zwembad in de prachtig aangelegde tuin en ik kon heerlijk relaxen op onze koele kamer waar ook dezelfde heerlijke geur hing. Onder de indruk van ons geweldige onderkomen, begon ik de koffers uit te pakken en me op te frissen voor het avondeten.

 

Ik kwam er al snel achter dat de heerlijke geur die ik rook ook aan het linnengoed en de handdoeken zat. De volgende dag tijdens het ontbijt, besloot ik onze vriendelijke gastvrouw te vragen naar het wasmiddel dat ze gebruikte.....

 

Was aan de waslijn

Een klein flesje WasParfum

Naast de gebruikelijke wasmiddelen, liet ze me een klein flesje zien waarop stond: Le Essenze Di Elda. Bingo! Dat was het "geheim"

 

Nu ben ik nooit voor één gat te vangen en besloot gelijk te Googelen waarbij ik op een Italiaanse site uitkwam. Alles in het Italiaans en alleen te bestellen in Italië. Balen! Maar ik geef nooit zomaar op! Dus besloot ik de fabrikant een mail te sturen waarbij ik vroeg of het misschien in de buurt van Bergamo werd verkocht.

 

Geen reactie. Tot onze terugreis.

 

Op zoek

We waren nog maar net onderweg of ik kreeg antwoord op mijn mail. De "winkel" was gevestigd in een klein dorpje enkele kilometers vanaf het plaatsje waaruit we zojuist vertrokken waren! Gelukkig heb ik een hele lieve man, die me graag een flesje wasparfum gunde en zo namen we dus even verder de afslag richting het plaatsje waar we heen moesten.

 

De wasserette

Een plaatsje met alleen een kerk en een hypermoderne wasserette. Ik vroeg me af of dit het wel was. Eenmaal binnen in de wasserette werd ik opgevangen door een Italiaanse vrouw die geen letter Engels sprak maar al wel was ingelicht door haar man die had verteld dat we zouden komen voor de wasparfum. En ook daar hing weer die heerlijke, bekende geur die mij zo blij maakte!

 

(het verhaal gaat verder onder de afbeelding)

 

De ontdekking van WasParfum

 

Het verhaal van WasParfum

Ik vroeg haar naar het verhaal van de wasparfum omdat we dat in Nederland helemaal niet kenden! Wel de gewone wasmiddelen, wasverzachters, korrels, doekjes enz. maar dit dus niet! Het bleek dat ze dit als extra service hadden aangeboden in de crisistijd aan hun klanten om toch maar klanten te krijgen naar de wasserette.

 

Het is een ware hit geworden in Italië en alleen hier wordt dan ook de originele wasparfum verkocht die ook inmiddels door heel Italië wordt geleverd.

 

Enthousiast

Ik raak enthousiast en neem extra flessen mee om te verkopen vanuit onze kledingwinkel. Je raadt het al: de flessen waren in no time weg en het werd tijd om dit plan serieuzer te gaan aanpakken! Het is tijd om Le Essenze di Elda ook te gaan introduceren in Nederland! Het is tijd voor Wasparfum.nl!

 

Ps. Dit is de geur die mij zo heerlijk tegemoet kwam.....

Wasparfum Diamante Bamboo

 

Laat een reactie achter

Tekst

* Verplichte velden