€2,50 korting op je eerste bestelling
Gratis verzenden v.a. €40,-
Beste kwaliteit wasparfum
0
0

Door Diana Strampel, 30 oktober 2018

Parabenen en Wasparfum - Antwoord op Klantvraag

Sorry

Ik had hier nog nooit mee te maken gehad en moest ineens van alles tegelijk doen. Sorry voor de misschien wat late reacties, of enkele pakketjes die verkeerd gingen en de miscommunicaties....het zijn de kinderziektes die er uit moeten en ik ben ook maar een mens dus ik zal gerust nog weleens fouten maken.

 

Intussen heb ik de zaak met behulp van m'n lieve mannetje en twee lieve vriendinnen aardig op orde en kan ik zeggen dat we 2 superdrukke maanden al "achter het gat hebben", zoals ze dat op Urk zeggen.

 

Naast de website probeer ik natuurlijk ook in onze kledingwinkel bij te springen dmv inkoop, administratie en de verkoop in de winkel. Want het contact met de klanten en de feedback die wij hier horen vind ik ook wel erg leuk en super belangrijk natuurlijk!

 

 

Bedankt voor jullie feedback en het idee voor 100 ml flesjes

Bedankt voor de feedback! Zo kwamen we namelijk ook op het idee om de kleine flesjes te introduceren voor de webshop, want....het is lastig om zonder te ruiken een grote fles wasparfum te kopen! Daarom hebben we een superleuke aanbieding gemaakt in de vorm van een introductiepakket die je kunt bestellen op https://www.wasparfum.nl/proefpakket.html 

 

Wasparfum nu ook in 100 milliliter flesjes

 

 

Klantvraag: Is Wasparfum een chemisch product?

Een andere vraag die ik veel krijg is: is het een chemisch product? Het antwoord hierop is: ja! Het is, net als bijna alle andere huishoudelijke producten een chemisch product.

 

 

Wasparfum bevat geen parabenen en is nagenoeg nickel vrij

MAARRRRR...........het grote verschil is: het PARABENEN vrij en nagenoeg NICKEL vrij, dus beter voor mens en milieu dan de meeste huishoudelijke producten! (zie ook onze veelgestelde vragen)

 

 

Nieuwe lading Wasparfum is binnen

Naast alle drukke werkzaamheden voor de webshop slonk onze voorraad wasparfum sneller dan gedacht en besloot ik de gok te wagen om ipv 1 pallet, gelijk maar 3! pallets wasparfum te bestellen!

 

 

Wasparfum als cadeau voor de feestdagen

En met het oog op de feestdagen lijkt me dit geen rare gok. Want hoe leuk is het om iemand te verrassen tijdens de feestdagen met zo'n leuk cadeau?

 

Sinterklaas Tip: Leuk kado voor moeders

 

Het is een cadeau wat nog niet heel bekend is bij de meesten en waar vast de leukste gedichten op gerijmd zullen worden tijdens Sinterklaas. Of wat dacht je van een mooie set wasparfum voor onder de kerstboom?

 

Tijdens het kerstdiner zal hier nog veel over gesproken worden en kan het tafellinnen na het eten meteen gewassen worden met de heerlijk, geurende wasparfum!

 

Kortom: de gezellige dagen komen er weer aan en wasparfum.nl is graag van de partij!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van alle nieuwtjes!

 

Een overzicht van de Wasparfum producten vind je hier

Reacties

 • Door Diana Strampel-Pasterkamp, 1 november 2018

  Hallo Conny,

  ik ben blij dat je deze opmerking stuurt! Ik ga er gelijk achteraan om dit te veranderen.

  Lieve groet,

  Diana

 • Door Conny de letter, 1 november 2018

  Beste
  Spijtig dat je aleen met ideal kunt betalen vanuit belgie is dat een probleem,onze bank staat er niet tussen(fortis), de meeste site's is met paypal of gewoon bankcontact zou geen probleem zijn... als het vera...

Laat een reactie achter

Tekst

* Verplichte velden