€2,50 korting op je eerste bestelling
Gratis verzenden v.a. €40,-
Beste kwaliteit wasparfum
0
0

Door Diana Strampel, 4 februari 2019

Wasparfum Valentijnsactie

 

Vrijdag 4 februari was het dan zover: onze 4 nieuwe “liefdes baby’s” waren aangekomen met transport uit Italie!! Ehhhhh, niet letterlijk dan he, maar jullie snappen me wel!

 

De bodem van de wasmand in zicht?

Ik ben zo enthousiast en ben gelijk weer aan het wassen geslagen, jawel: the never ending story haha!

Vier nieuwe geuren wasparfum:
Yes, na de 6 al heerlijke, bestaande geuren, mogen we er nu alweer 4 toevoegen aan ons vaste assortiment.
En wat voor geuren!! De een is nog lekkerder dan de ander en wat een luxe om ze zo op je wasmachine uit te stallen……mijn handen jeuken en wil van alles wel weer gaan wassen!

 

Babywas ruikt lekker met nieuwe geur #1: Dolce

Onze jongste zoon die net thuiskomt, geeft me gelukkig de kans om als eerste de “Dolce” te gebruiken. Hmmmmmm, deze frisse babygeur doet me denken aan het moment dat hij net geboren was. Alle babykleertjes frisgewassen in de kast, lakentjes hagelwit en strakgevouwen ernaast en…...oh, nu dwaal ik af. Ik word weer met beide benen op de grond gezet wanneer ik het pak van Mr. Plessen in maatje 152 uit de wasmachine trek en de lange pijpen zie hangen aan het droogrek…….

 

 

Van deze wasparfum geur krijg je energie, Geur #2: Energia

Dan komt op vrijdagavond onze oudste zoon van bijna 15 thuis die er een paar uurtjes werken bij zijn vader in het visbedrijf heeft opzitten.
Deze visgeuren wegwerken, zijn peanuts sinds ik Wasparfum gebruik! Niks geen nare visluchten meer, maar hier pakken we de nieuwe geur Energia voor! De naam zegt het al: Energia! En energie krijg je hiervan, want om op maandag weer de week te beginnen in je werkkleding die zo ruikt, maakt dat je bergen gaat verzetten! Bring it on!!!

Ook de werkkleding van manlief gaat dus in de wasmachine met de heerlijke geur van Energia! De geur heeft ook echt iets weg van een mannengeur: deze wordt mijn favoriet in ons mannenhuishouden!

 

 

Hammam geur aan de was met geur #3: Argan

Omdat ik veel vraag had naar een beetje een hammam geur, heb ik gekozen voor de geur Argan! Deze fantastische geur is gebaseerd op de Arabische vrucht die aan de Arganboom groeit, de Argania Spinosa. Jaaaajaaaa, jullie krijgen meteen een lesje natuur erbij.
Deze geur is echt een “allround” geur die al je kleding, plaids, handdoeken etc. fantastisch laat ruiken! Aanrader, echt!

 

 

Bamboe geur aan de was met Geur #4: Diamante & Bamboo

En dan als laatste nieuwe geur hebben we dan het zusje van het succesnummer, de Diamante, nl: Diamante & Bamboo! Deze geur is wat minder scherp dan de gewone Diamante vanwege de toevoeging van Bamboo wat de geur een beetje een “houterige” geur geeft, heel apart! Ben je al fan van de gewone Diamante, is deze zeker een aanrader!

 

Vier nieuwe geuren Wasparfum

 

Verschillende proefpakketjes Wasparfum

Behalve de geur Argan, zijn de overige 3 geuren wel iets duurder dan de voorgaande geuren. Deze zijn in samenstelling namelijk wat duurder, door het gebruik van exclusieve ingrediënten. Vandaar dat deze bij ons in rijtje komen van “exclusieve geuren”.
Wil je deze geurtjes eerst proberen? Dat kan uiteraard! We hebben daarom een proefpakketje 1 en 2 samengesteld op de webshop!

Proefpakketje 1 bevat de basisgeuren die we al vanaf het begin verkopen en proefpakketje 2 bevat de 4 nieuwe geurtjes!

Ben je helemaal nog niet bekend met dit heerlijke, geurende wasproduct en wil je graag beide proefpakketjes bestellen? Je ontvangt deze dan samen in een pakketje voor 17,50!

 

En dan ineens schiet ik overeind!!
“Oh no, het is bijna Valentijn” roep ik uit!
Mijn man en jongste zoon die heerlijk relaxed op de bank naar de Voice zitten te kijken, zitten mij ineens verstijfd aan te kijken.
“Komt wel goed hoor schatje” zegt hubby geruststellend.
“Nee, zeg ik. Ik bedoel: we moeten nog een actie bedenken voor Valentijn, voor de webshop!”
Ik moet hier nog zo aan wennen aan dit hele webshopgebeuren. Feestdagen, Valentijn, Paasdagen, noem maar op! Je hebt net het ene gehad en het volgende festijn komt er alweer aan.
Daarom: tadadadaaaaaaa, vooruit doe eens gek!

 

 

Te gekke Valentijnsactie

Om ook gelijk de komst van onze 4 nieuwe geuren te vieren, geven wij maar liefst 10% korting op ALLE WEBSHOPBESTELLINGEN!! Maar wees er snel bij, want deze actie loopt t/m donderdag 14 februari 2019!

En heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief?
Doe dit dan snel, want alleen via de nieuwsbrief ontvang je de kortingscode die je toegang geeft tot deze fantastische aanbieding!!

 

Zo, dit was weer even een kleine update van wat er allemaal de afgelopen periode bij Wasparfum.nl is gebeurd.
Best veel dus! Ik zit niet stil, ben nog druk met alle leuke perikelen rondom Wasparfum.nl, mijn werk bij La Boutique, en ja, af en toe is het best ERG veel……maar ook wel ERG leuk en afwisselend!
Ik vind het leuk om jullie op de hoogte te houden via mijn blogs met het hele gebeuren rondom mijn “geurige” bedrijfje wat toch wel serieuze vormen begint aan te nemen.

Hebben jullie tips of ideeen of willen jullie een review achterlaten op de site? Dat kan allemaal, en het zou me enorm helpen!

Zo, de eerste bestellingen komen inmiddels weer binnen, dus ik zeg alvast:


BEL LAVAGGIO!

Lieve groet,

Diana

Reacties

 • Door Betty Booy, 12 februari 2019

  Slechts paar maal geprobeert,gekregen van collega, maar ga zeker over tot aanschaf, ben dus echt verkocht......kan niet wachten

 • Door Anneke Pasterkamp, 8 februari 2019

  Hier staan de nieuwe geuren ook al op de wasmachine de Dolce is echt superlekker van geur het is gewoon zonde om de deur van het washok dicht te doen.. iedereen die hier binnenkomt zegt; “ wat ruikt het hier heerlijk&rdqu...

 • Door Dealine, 8 februari 2019

  Gebruik wasparfum sinds een maand of 2.Ben helemaal fan. Wil alle geuren eens proberen

 • Door Wouter, 5 februari 2019

  Nu ik de meeste geuren heb geprobeerd, popel ik om de nieuwe geuren ook aan te schaffen... om zo tot (voor mij ) de lekkerste te komen... ik kom dit wiekend graag even langs... ps: verslaafd zijn

 • Door Nellie strampel, 5 februari 2019

  Ik ben verliefd op was parfum.

 • Door Dineke korf, 5 februari 2019

  Ik ben helemaal fan van de wasparfum vooral de DOLCE EN DE ENERGIA !! So wat een Feestje om te wassen

 • Door Marjan geurts, 5 februari 2019

  Bij mij staan de nieuwe geuren al op de wasmachine net heerlijk mijn beddengoed gewassen met dolce wat een heerlijke geur mijn zoon gaat voor argan dus nu gaat zijn badkleding erin ik kan alleen maar vol lof zijn met deze heerl...

Laat een reactie achter

Tekst

* Verplichte velden